MÄSTARE PÅ BIL- OCH FORDONSGLAS

Bilglaskedjan är engagerade glasmästerier med stor kunskap inom bilglas. De byter inte bara vindrutor och lagar stenskott. De byter specialrutor och sätter solfilm – även på tunga fordon.

Kalibrering av glassensorer

Många nyare bilar har kameror, sensorer, projektorer och radarsystem som måste kalibreras vid byte av bilglas. De kalibrerar därför alla bilens glassensorer, kameror, projektorer och radar och mycket mer som riktiga bilglasmästare ska kunna.  Oavsett om ditt fordon är gammalt eller nytt byter de dina bilglas. De klarar även specialrutor, solfilm och strålkastare.

Vi på Servicecenter har följt Bilglaskedjans utveckling och är imponerade.

Av den anledningen har vi knutit ett samarbete med en av deras auktoriserade bilglasmästare. En bilglas tekniker med imonerande erfarenhet och handlag. Vi utför därför nu byten av alla bilglas. T.ex. en trasig eller skadad vindruta eller krossade sidorutor efter t.ex. inbrott.


Nu på Östermalm - i samarbete med Glaskedjan

- Ett auktoriserat bilglasmästeri

Som vanligt tar vi på Östermalms Servicenter oss ann din bil med 100%:ig koll på vad vi gör. I samarbete med Glaskedjan har vi all utrustning för byte och kalibrering på plats samt en riktigt skicklig bilglastekninker

Vi samarbetar även med alla försäkringsbolag och din självrisk betalas därför här hos oss på plats.

> Boka tid för bilglasbyte >>>