Nyheter & erbjudanden

Klicka för att komma till får sida på FacebookHär nedan kommer vi annonsera om vad som händer här på varvet. Nyheter och erbjudanden som vi hoppas kan bli nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande.

Den finner du här>>>


Kunder, vänner & andra vi känner! Det är Julafton och vi har stängt verkstaden över Jul & Nyår, men vi öppnar igen den 8:e januari!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt År!

Gott folk! Vi passar på och hälsa er alla en skön sommar samtidigt som vi meddelar att vi nu har stängt för semester.
Vi öppnar åter den 1 augusti.
Välkommen åter!

Vänner! Det är Julafton på Lördag och vi stänger verkstaden den 23/12 över Jul & Nyår, men vi öppnad igen den 9:e januari!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt År!

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är Midsommarveckan 2022 här. Vi passar på och hälsar er Glad Midsommar, samtidigt som vi påminner om att vi har stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!

Vänner! Nu är påsken här, vi önskar er alla en riktigt skön helg samt att våren finns här för oss alla!  Fr.o.m. Skärtorsdag t.o.m. Annandagen har vi stängt. Välkommen åter på tisdag 19/4!

Kunder, Leverantörer & andra vänner! Tomten kommer snart och vi stänger verkstaden den 23/12 över helgerna vi öppnad igen den 10:e januari! Vi passar därför på och önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt År! 

Vänner, kunder, grannar! Sommaren och semestern tog slut sååå snabbt och här vart det bums fullt upp. Vi glömde därför annonsera om att vi har öppet, men vi finns här för er....

Gott folk! Vi passar på och hälsa er alla en skön sommar samtidigt som vi meddelar att vi nu stänger för semester. Vi öppnar åter den 16 augusti. Ni kan dock mejla oss om något är akut. Välkommen åter!

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är faktiskt Midsommarveckan här. Vi passar på och hälsar er Glad Midsommar, samtidigt som vi påminner om att vi har stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!