Nyheter & erbjudanden

Klicka för att komma till får sida på FacebookHär nedan kommer vi annonsera om vad som händer här på varvet. Nyheter och erbjudanden som vi hoppas kan bli nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande.

Den finner du här>>>


Kunder, Leverantörer & andra vänner! Vi stänger verkstaden över helgerna från 24/12 till och med 10:e januari! Vi passar därför på och önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt År! 

Vänner! Vill man få något gjort, då ska man vända sig till den som har fullt upp :-) . Semestern tog slut, men inte sommaren, så snabbt vart det fullt upp. Vem vill inte ha en ren och välskött bil dessa dagar? Så vi vill har bara hälsa att vi finns här för er.

Kunder, leverantörer och andra vi känner! Vi passar på och hälsa er alla en skön sommar samtidigt som vi meddelar att vi nu stänger för semester. Vi öppnar åter den 17 augusti. Ni kan dock mejla oss om något är akut. Välkommen åter!

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är faktiskt Midsommarveckan här. Vi passar på och hälsar er Glad Midsommar, samtidigt som vi påminner om att vi har stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!

Vänner, leverantörer & kunder! Vi passar nu på och tackar för ett gott samarbete hittills under årets första halva. Detta trots den utmaning vi alla haft!  Hoppas ni får en härlig Nationaldagshelg!

Vänner! Nu är vår semester slut och vi tar gärna hand om era bilar igen. Öppet: Måndag-Torsdag 7:00-16:30 & Fredagar 07:00-15:00

Gott folk! Nu tar vi lite ledigt och vilar upp oss en stund, för att sedan åter kunna ge er vår bästa nivå av service. Vi stänger måndag den 15:juli och är åter måndag den 5:e augusti. Vi ses då...

Håll med om att soliga sommardagar och en ren fin bil passar lika bra ihop som grillat kött och Bea. :-) Vi har öppet vardagar mellan 8 -15.

Vänner! Nu är vår nya hemsida klar att besökas, men den kommer ständigt att fortsätta och utvecklas. Nu kan ni hålla koll på oss via vår helt nya plattform för information, bokningar, marknadsföring och övergripande internetnärvaro.

Nyheterna publiceras automatiskt på Facebook...